Ділові блокноти

Бізнес блокноти

Ділові блокноти

Частенько бізнес блокнот можна отримати в професійне свято в подарунок від партнерів або від колег.

Основною характеристикою цього виробу є якість.

Адже у боса має бути гідний щоденник для записів, який не просто прослужить вірою і правдою, а підкреслить презентабельність і стабільність компанії.

Такі характеристики як обкладинка, кріплення, колірна гамма і загальне оформлення досить важливі.

Неодмінно варто потурбуватися про вибір якості паперу. Деякі сорти паперу з часом стають незручними для нанесення записів, тому при виборі бізнес зошита важлива кожна деталь.

Створити і виготовити оригінальний діловий блокнот за вигідною вартістю допоможуть фахівці друкарні LovePrint.

Засіб від забудькуватості – діловий блокнот

Простий спосіб фіксувати свої думки – заносити їх в зручний і красивий блокнот. Зрозуміло, у вас завжди є можливість придбати готовий виріб в магазині, але бізнес зошит, виконаний в корпоративному стилі вашої компанії, додасть рейтинговости і популярності. Діловий блокнот можна виготовити з логотипом фірми. Символіка компанії стане запорукою лояльності партнерів.

Блокнот для ділових записів можна увесь час носити з собою. Простота і зручність виготовлення поліграфічних виробів в нашій друкарні допоможе вам отримати унікальний дизайн бізнес зошита. На відміну від стандартних тижневиків і планингов, бізнес блокнот відрізняється особливою родзинкою.

Формати і розміри

– А4 – блокнот для планування;

– А5 – універсальний виріб;

– А6 – для оперативних записів.

Блокнот діловий формату А4 дозволить розписати увесь список справ з пунктами і підпунктами. Формат допомагає умістити на сторінці подробиці майбутнього заходу або майбутньої зустрічі. Крім того, такий розмір виробу виглядає представницький.

Універсальним форматом є А5. Такий блокнот не загубиться на робочому столі. Виріб книжкового розміру можна узяти з собою на зустріч або виставку. Для швидких записів і креативних ідей можна брати блокнот невеликого формату.

Завдяки особливостям виробу, можна привнести до звичайної конструкції оригінальності. Припустимо, у виробі можуть бути наклейки з схемними зображеннями нарад, відвідувань лікаря або днів народжень. Безліч кольорів і їх комбінацій можна варіювати на сторінках блокнота.

У внутрішньому блоці є листи з перфорацією, які можна вирвати при необхідності. За допомогою постдрукарської обробки можна зробити обкладинку більше нарядною. Тиснення, фольгирування, конгрев або ламінування нададуть виробу завершеність.

Автор новини: Попова Татьяна