Що таке наклейки, стікери, сфера застосування

Товарна ідентифікація – вигідну пропозицію

Купить стікери Наклейки Стікери

Увага покупця в процесі ознайомлення з товаром, передусім, привертає упаковка. Для того щоб користувач вибрав саме Ваш продукт, слід подбати про якість і привабливості етикеток.

Види наклейок та стікерів

• Рекламні.

• Цінники.

• Інформаційні.

• Штрих-коди.

• Серійні.

Основні сфери використання етикеток

В роздрібній торгівлі наклейки використовують як цінників і для маркування товарів , Крім того, стікер може містити характеристики продукту.

У виробничо-складських умовах наклейки знадобляться для проміжної маркування та маркування готової продукції. Етикетки використовують для нанесення попереджувальних написів, інструкцій із застосування, умов зберігання.

В офісі не обійтися без маркування документації: папки будуть в порядку, якщо їх відзначити відповідними стікерами. Адресні та інвентарні стікери допоможуть уникнути плутанини і безладності в даних.

Як здійснюється друк наклейок?

LovePrint використовує термотрансфертний спосіб для друку надійних і яскравих стікерів. За бажанням клієнта можна прикрасити етикетку графікою, логотипом, або використовувати багатобарвний спосіб друку. Для інвентаризації картотеки, складу можуть використовуватися наклейки з мінливими штрих-кодами.

Пронумеровані етикетки – основа для створення квитків. Замовник отримує рулон етикеток, тому зможе зробити маркування товару за допомогою аплікаторів або вручну.

Поліпропіленова плівка і папір – основні матеріали для створення етикеток. Для маркування харчових продуктів, текстильних товарів та будматеріалів підійдуть паперові наклейки.

Поліпропіленові плівкові стікери відрізняються високою вологостійкістю і термостійкістю: такі етикетки ідеально підходять для косметики, продуктів харчування, які зберігаються в приміщеннях з високим рівнем вологості

Автор новини: Попова Татьяна