Наклейки на дитячі шафки

Наклейки на дитячі шафки в саду і школі

Наклейки на дитячі шафки

Діти дошкільного і молодшого шкільного віку люблять, коли їх оточують красиві речі.

Смішні звірятка або забавні мультяшні герої на деякий час стають кумирами малюків.

Щоб допомогти дитині легко знайти свою шафку з речами або стілець, скористайтеся наклейками.

Малюк шукатиме совеня або зайчика у вигляді наклейки, а ви уникнете плутанини з речами або втрати часу.

Набори наклейок допоможуть красиво оформити дизайн групи або класу, нададуть особливий колорит дитячій установі і піднімуть настрій малюкам.

За допомогою широкого асортименту наклейок, запропонованих друкарнею LovePrint, ви зможете створити унікальний стиль для кожної групи або кожного класу.

Види дитячих наклейок

Поєднуючи різні види наклейок, ви допоможете розвинути творче начало у дітей, поліпшите розуміння про стильові і колірні особливості.

Існують такі види наклейок :

• комплекти;

• наклейки на шафки;

• маркувальні.

Комплекти наклейок можна використати як в декоративних, так і в повчальних цілях. Приміром, прикрасити групу до новорічного свята можна за допомогою яскравих і красивих наклейок зимової тематики, а з настанням теплих днинок буде доречно оновити інтер’єр весняним набором. Нейтральний вибір – наклейки про дитячий сад, дружбу, навчання і творчість.

Наклейки для позначення шафок допоможуть легко знайти речі малюкові. Не секрет, що однією з навичок, яким малюки оволодівають в дитячому саду, є самостійне одягання. Щоб час, призначений на цю процедуру не витрачати на пошуки потрібної шафки, допоможуть яскраві тематичні наклейки. Красиві персонажі – півник, рись, жираф, білочка – “підкажуть” малюкові, де його речі.

Крім того, існують маркувальні наклейки, якими можна позначити не лише шафки, але і ліжечка, горщики, рушники. Плівка, що самоклеїться, абсолютно нешкідлива для дитини, а якість наклейок висока. Наклейки легко наносяться на поверхню і відмінно тримаються на ній.

Як використати наклейки?

Для зміни картинки ви легко відокремите її, щоб приклеїти наново у іншому місці. Відмітна особливість дитячих наклейок – без розводів і слідів. При випадковому псуванні або втраті наклейки не доведеться міняти картинку, оскільки в комплекті є дублюючі зображення.

Веселі картинки піднімуть дитині настрій. Крім того, кожен набір допоможе вам ненав’язливо ознайомити дітей з новим повчальним матеріалом. Діти дуже товариські, тому напевно хвалитимуться тим, у кого яка тварина на шафці.

Таким чином, зовсім скоро вони вивчать багатьох з представників фауни. Поступово можна замінити наклейки квітами, казковими героями, персонажами з книг, мультиплікаційними сюжетами.

Автор новини: Попова Татьяна