Виготовлення прапорців – готуємося до низьковитратної передвиборчої компанії

З прапорцями – на вибори!

Виготовлення прапорців

Починається гаряча передвиборча пора, і майбутні претенденти на посаду в місцеву або регіональну владу всіма силами намагаються привернути увагу.

Оскільки прапорці давно стали улюбленим атрибутом рекламних кампаній, то з настанням передвиборчої агітації цей атрибут активно використовується.

Замовити прапорці в Києві за вигідною ціною можна в LovePrint.

Вигідно і швидко

Завдяки виробничим потужностям, наша компанія може виробляти будь-яку кількість прапорців в короткі терміни. Замовляючи передвиборні прапорці оптом, ви заощадите значну частину грошей. На базі макету зображення, наданого замовником, або розробленого нашими дизайнерами, виготовляються прапорці.

Щоб не витрачати час, можна відправити попередню заявку менеджеру компанії для прорахунку замовлення. Залежно від кількості прапорців, виду друку та наявності ламінації ціна на замовлення прапорців в Києві може варіюватися.

Безліч переваг – мінімум витрат!

• LovePrint – компанія, що має великий досвід по виготовленню прапорців, тому в результаті клієнт отримує якісну продукцію.

• Завдяки інноваційному обладнанню та строгій відповідності, технологічним процесам, виключені випадки браку або невідповідності заявленій якості.

• Ваші ідеї – наші прапорці! Ми реалізовуємо ідеї замовника і пропонуємо власні дизайнерські розробки.

• Для розміщення замовлення немає необхідності їхати в офіс компанії. Надішліть макет зображення на електронну пошту.

• Для замовників, які проживають за межами столиці, ми з легкістю організуємо доставку за допомогою транспортної компанії.

Іменні прапорці, які потраплять в руки перехожим, викличуть не просто зацікавленість

Яскравий символ майбутніх виборів – поштовх до того, щоб дізнатися побільше про кандидата чи партії. Не дивуйтеся, якщо вибір буде зроблений саме на Вашу користь: значить, рекламна «флажковая» агітація пройшла успішно!