Різдвяна упаковка

Веселого Різдва!

Різдвяна упаковка

Невід’ємною частиною веселого світлого свята є різдвяна упаковка.

Отримати обіцяний подарунок буде подвійно приємно в прекрасній упаковці.

Дивлячись на красиву коробку або футляр, відкриваючи тубу або чохол, згораєш від цікавості – що ж всередині!?

У друкарні LovePrint можна замовити упаковку по своєму смаку, починаючи від картонних пакетів і закінчуючи елітними тубусами.

Яку упаковку вибрати?

Загорнути сюрприз в папір крафт, тишею або глянець буде дуже красиво.

Якщо придбаний сюрприз вже упакований в коробку однотонного кольору, можна відтягнути момент захвату, сховавши вміст під упаковку з різдвяними мотивами.

Коробки для подарунків відрізняються великим різноманіттям:

1. З фетру.

2. Для пляшок.

3. Книги-коробки.

4. Трансформери.

5. Складено.

Наприклад, збірні коробки можна виконати у вигляді апельсина, шишки, цукерки, зірочки. Отримати коробку-цукерку, наповнену солодощами, буде приємно. Для малюків можна вибрати такі упаковки як чарівний барабан, милий зайчик або будильник. Валізки, ліхтарики, дзвіночки, карети, замки і ялинки – це лише деякі варіанти святкових упаковок, які можна замовити в нашій друкарні.

Тубуси – ящики з кришками

Подарункові коробки, виготовлені з картону, текстилю та металу, є більш міцними. У тубус можна покласти печиво, солодощі, іграшку і інші приємні дрібниці. Ялинова хвоя, новорічні іграшки, снігурі, трійка коней, мчащаяся по снігу – такі основні сюжети для зображень. Тубус потім можна буде використовувати для зберігання необхідних домашніх дрібниць.

Сумочки і пакети

Щоб скласти сюрпризи, вам знадобиться містка сумка. Наприклад, сумки з поліпропілену або фетру із зображенням символу 2016 Вогненної Мавпи, або варіанти у вигляді ялинки, сніговика, Діда Мороза.

Що стосується різноманітності пакетів для різдвяних подарунків, то їх досить багато:

1. Голографічні.

2. З м’якого пластику.

3. З діамантовою крихтою.

4. Поліетиленові.

5. З клапаном.

6. Пакети-листівки.

7. З ароматичної папером.

Упаковку для подарунків слід готувати задовго до настання святкових днів, інакше похапцем ви просто не встигнете виконати все задумане. Досвід роботи нашої друкарні дозволяє справлятися з великою кількістю замовлень і виконувати їх точно в строк. Упаковка виконується тільки з екологічних і якісних матеріалів з використанням інноваційного обладнання.

Саме тому замовник незмінно отримує бездоганно виконану і довговічну різдвяну упаковку. Ми пропонуємо доступні ціни, оперативність співпраці і максимальний комфорт в обслуговуванні.

Автор новини: Попова Татьяна