Плакат на 8 березня

Шукаєте подарунок до 8 березня?

Плакат на 8 березня

8 березня – складний день не тільки для чоловіків, але і для жінок. Представникам сильної половини людства слід підготувати подарунки для подруг, родичок, мам, дружин, колег.

Прекрасним половинкам необхідно виглядати ефектно і свіжо. Щоб святковий настрій не покидало оточуючих, до весняного свята готуються заздалегідь.

Цікаво, що вперше Жіночий день відзначали в 1911 році в Англії, Данії, Швейцарії та Німеччини.

Усюди тюльпани, троянди, мімози

Навколо з’являються білборди з привітаннями, вітрини прикрашені квітами.

У ресторанах і кафе з’являються плакати, які зайвий раз нагадують про те, що жінок слід обдаровувати увагою, ставитися до них з розумінням і ніжністю.

Одна з причин святкового настрою – прикрашені приміщення. В оточенні прекрасного люди діють і мислять зовсім по-іншому. Де б ви не зібралися відсвяткувати 8 березня – в кафе або офісі – слід оформити приміщення за допомогою плакатів.

Друкарня LovePrint пропонує широкий вибір плакатів до Міжнародного жіночого дня.

Різна колірна гамма, різноманітність побажань і зображень, достаток фарб піднімуть настрій. Можна замовити та надракувати плакат в форматах А4, А3, А2 або А1, або вибрати довільний розмір. Традиційна символіка весняного свята присутній на плакатах. Це тюльпани, мімози, троянди і цифра «8».

Це цікаво! Вперше в Росії 8 березня відзначили в 1913 році.

Наступ першої світової війни змусило всіх забути про свята, але з 1917 року Міжнародний день отримав офіційний статус.

По «одягу» зустрічають!

Серед різноманіття плакатів можна виділити наступні види:

1. Вітальний.

2. Жартівливий.

3. Пізнавально-розважальний.

Вітальний плакат може містити напис «З 8 Березня!» У великому форматі, оформлену декором. Або це може бути рядочки, звернене до всіх жінок в офісі або колективі.

У міні-компанії можна приділити увагу кожній представниці жіночого роду окремо. Наприклад, якщо це дачниця, то побажати їй багатого врожаю, а для письменниці – світового визнання.

Пізнавально-розважальна листівка-плакат великого розміру крім побажання містить кросворди, цікаві завдання, цікаві факти і розповіді про історію свята. Якщо в колективі теплі і дружні відносини, можна підготувати для дам жартівливий подарунок.

Плакат до 8 Березня заснований на фотографіях всіх колег жіночої статі. Роздруковані голови колег вставляють в шаблони тулубів актрис, фотомоделей, спортсменок. Або відправити винуватиць торжества в віртуальну подорож: хтось опиниться на вершині гори, хтось – в підводному човні, а хтось – на дельтаплані.

Дизайнери нашої друкарні допоможуть втілити вашу ідею в життя, щоб сюрприз до весняного свята вийшов незабутнім.

Автор новини: Попова Татьяна